Skip to main content

Workshops

We hebben weer een boordevol programma opgesteld met interessante sprekers, interactieve workshops en boeiende discussies over onderwerpen die de LHBTI+ gemeenschap aangaan.

Hoe gebruik je inclusief taalgebruik? Hoe zit het met acceptatie van LHBTI+ in de sport? Hoe werkt dat in het onderwijs of bij zorg en welzijn? Kortom, wil je meer leren over de LHBTI+ gemeenschap?

Meld je nu aan! Klik hier

Oog voor roze ouderen in de zorg | Roze Ouderen

Veel roze ouderen blijken extra kwetsbaar. Velen geven aan eenzaam te zijn en de groep
lijkt nagenoeg onzichtbaar. Deze onzichtbaarheid speelt ook in de zorg. 

Diversiteit in de kast | Jongeren in gesprek over LHBTI+

Iedere jongere maakt een ander proces door in het ontdekken van de eigen identiteit en kiest een eigen moment om al dan niet uit de kast te komen als lhbtqia+.

Hoe zet je inclusie in de basis | LHBTI+ Acceptatie in sport

Tijdens de Workshop “Hoe zet je inclusie in de basis” kijken we samen vooral naar het hoe. Hoe zet je inclusie in de basis binnen de sport? Hoe zorg je ervoor dat sociale veiligheid altijd onder de aandacht blijft? En hoe beïnvloeden tools voor LHBTI+ sporters andere sporters? 

Maar ik ga toch geen meervoud gebruiken?! | Inclusief Taalgebruik

Wil jij graag zo inclusief mogelijk communiceren? Vind jij voornaamwoorden soms lastig? Of vermijd je soms situaties omdat je bang bent om fouten te maken? Dan is de workshop inclusief taalgebruik iets voor jou!

In samenwerking met