Skip to main content

Terugblik op Regenboogconferentie 2022 - Culemborg

Behalve de conferentie kunnen we terugkijken op een succesvolle en inspirerende Regenboog-dag! Een dag die begon met het onthullen van de eerste Regenboog-wegwijspaal (een bewegwijziging die loopt van station naar centrum) door Giovani Roemer samen met de burgemeester Gerdo Van Grootheest. Vervolgd door het Regenboog-scholierenprogramma voor scholieren van GSA-scholen in de regio met een heel inspirerend programma en boven verwachting hoge deelname (rond de 80 – 90 leerlingen!)

Een ochtendprogramma die overging in het middagprogramma, de conferentie in de Gelderlandfabriek. Bezocht door ruim 90 vertegenwoordigers van LHBTIQ+ organisaties, scholen, gemeenten, provincie en betrokken inwoners. Met als dagvoorzitters Mischa Peters (toekomstig wethouder!) en Giovanni Roemer. Ook hier weer een inspirerend programma waarin het Regenboog-platform en Queerenborg zich hebben gepresenteerd, interessante workshops , een fantastische performance van Miila Kaarina, discussie van leerlingen met gedeputeerde Peter Kerris, de burgemeester en wethouder Sacha Baggerman én de beursvloer met Betsy de Beursmeester!

Ons belangrijkste doel: ontmoeting, uitwisseling en informatie, kwam er ten volle uit, wat werd er veel uitgewisseld en zijn er veel contacten gelegd!

Voor download van de verschillende workshops en andere informatie:

Downloads Regenboogconferentie Culemborg