Skip to main content

Maar ik ga toch geen meervoud gebruiken?! | Inclusief Taalgebruik

Wil jij graag zo inclusief mogelijk communiceren? Vind jij voornaamwoorden soms lastig? Of vermijd je soms situaties omdat je bang bent om fouten te maken? Dan is de workshop inclusief taalgebruik iets voor jou!

Net als wijzelf, is onze taal is constant in verandering en dat is maar goed ook. Door bewuster om te gaan met taal en het ontstaan van nieuwe woorden, voelen meer mensen zich gerespecteerd en gezien. Taal is ontzettend krachtig en het is overal. Ook voor de queer gemeenschap is het hebben en gebruiken van de juiste taal belangrijk.

Maar hoe doe je dat dan, inclusief taalgebruik? Tijdens deze workshop nemen we je mee in het thema ‘inclusief taalgebruik’ en geven we je een breder beeld over taal, inclusie en hoe je het in de praktijk toepast.

At WorQ

At WorQ is een onderneming die zich richt op het vergroten van inclusiviteit voor LHBTI+ personen. Dit doen wij door middel van het bieden van voorlichtingen, consultancy en projectbegeleiding. Hierbij is er een grote focus op maatwerk voor het exact vervullen van jullie behoeftes.

Naast dat At WorQ zich inzet voor het vergroten van inclusiviteit en verspreiden van kennis, steunen wij de gemeenschap door middel van donaties en hulp aan andere stichtingen en projecten.

Lou Dirchs (zij/haar/die/diens)