Skip to main content

Gespreksrondes

We hebben weer een boordevol programma opgesteld met interessante sprekers, interactieve workshops en boeiende discussies over onderwerpen die de LHBTI+ gemeenschap aangaan.

In gesprek over veelbesproken thema’s in combinatie met de LHBTI+ gemeenschap. Zo gaan we in gesprek over: Religie, Zorg & Welzijn, Onderwijs en Beleid en Gemeenten.

Meld je nu aan! Klik hier

Panelgesprek Religie

Ga in gesprek met onze panelleden rondom het thema religie. Stel vragen en laat je informeren over verschillen en overeenkomsten tussen het katholicisme, de islam en het protestantisme van onze panelleden.

Gespreksronde Zorg & Welzijn

Bespreek met twee gespreksleiders de huidige situatie rondom transgenderzorg en LHBTI+ inclusie in de Regio. Leer basiskennis en termen over genderidentiteit, werp een blik op lopende activiteiten in de werkgroepen transzorg en zorg & welzijn.

Panelgesprek Onderwijs

Een panel over onderwijs met onderwijsmakers, onderwijsgevers, voorlichters en onderwijsondersteunend personeel. Ze bieden een kijkje in het huidige onderwijs en hoe je LHBTI+ op scholen bespreekbaar kunt maken.

Panelgesprek Beleid & Gemeenten

Het implementeren van LHBTI+ beleid, hoe doe je dat nou? Ga in gesprek met beleidsmedewerkers, raadsleden en inclusie adviseurs over het maken en voeren van beleid rondom LHBTI+. Met een blik vanuit grote en kleine gemeentes.

In samenwerking met